.

.

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Σκόντα Ξάνθη : Δεν έμαθαν από τα λάθη τους


Η  αγχωτική παραμονή της ομάδας  στην μεγάλη κατηγορία δεν έδωσε κάποιο μάθημα στους διοικούντες. Τρεις εβδομάδες πριν την πρώτη συνάντηση  η Σκόντα Ξάνθη δεν έχει προπονητή, παίκτες και πλάνο για την νέα περίοδο.

Όλα έδειχναν πως θα αλλάξει ρότα η διοίκηση  και θα κάνει αυτό που πρέπει με σκοπό  να ευχαριστήσει τον κόσμο  για την μεγαλειώδη συμπαράσταση όλη την χρονιά αλλά κυρίως στον αγώνα μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι εως τώρα κινήσεις της ομάδας  , δείχνουν διαλυμένο σωματείο και δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση την ομάδα μοντέλο των προηγούμενων ετών.

Ο Νίκος Κεχαγιάς αν και έσωσε την τελευταία στιγμή την παρτίδα , κρίνεται ακατάλληλος να  καθίσει στον πάγκο και την νέα σεζόν  όπως και ο Γιάννης Γκούμας που ήταν σε θέση βοηθού προπονητή. Ο τρίτος που έφυγε είναι ο γυμναστής  Ηλίας Αμπατζίδης. Έτσι  η Ξάνθη ψάχνει για νέο προπονητή  που θα πρέπει να φέρει και το επιτελείο του. Ο επικρατέστερος για την θέση είναι ο γνώριμος Μαρίνος Ουζουνίδης  προπονητής του Εργοτέλη την σεζόν που μας πέρασε.

Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι η ομάδα κάνει μεταγραφές και έχει πάρει τον Παπαστεριανό και τον Λυσγάρα  ενώ έχει σταματήσει την συνεργασία της με τον τερματοφύλακα Τσέμα. Όλα αυτά  γίνονται  χωρίς  να υπάρχει προπονητής και δεν ξέρουμε κατά πόσο σύμφωνο θα τον βρίσκουν τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Επίσης  ο Μαρίν ,  ο Σολάρι και ο  Σολτάνι μπορούν να διαπραγματευτούν με άλλες ομάδες καθώς τα συμβόλαια τους έχουν λήξει και δεν  έχει γίνει καμία συζήτηση για το ενδεχόμενο της ανανέωση τους.

Όλα αυτά  απαιτούν ένα χρονικό διάστημα για να ξεπεραστούν καθώς ο νέος προπονητής θα θέλει να χτίσει την ομάδα με δικές του επιλογές και ο χρόνος δεν θα υπάρχει. Αυτό θα οδηγήσει την Ξάνθη να παλεύει για την σωτηρία της και την νέα χρονιά κάτι που δεν είναι απίθανο με βάση τα παραπάνω.  Το πάθημα δεν έγινε μάθημα και οι μόνοι που δεν φταίνε στην όλη ιστορία είναι οι φίλαθλοι που περιμένουν  με ανυπομονησία  να δουν την ομάδα τους να πραγματοποιεί μια καλή χρονιά μετά από  αυτά που πέρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου