.

.

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Σχεδόν…..έτοιμος!


Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την ενίσχυση του και μετά την απόκτηση των Αμπιντάλ, Ντοσεβί, Μασουάκου και Εντινγκά, ντύνει στα ερυθρόλευκα και τον Κασάμι!

Θυμίζουμε ότι η αρχή είχε γίνει με τους Ομάρ Ελαμπτελαουί και Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ενώ επέστρεψαν και οι δανεικοί Αυλωνίτης, Κολοβός, Διαμαντάκος και Μπουχαλάκης!

Επόμενος που έχει σειρά είναι ο Μεξικανός Άλαν Πουλίδο, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδος και αναμένεται σύντομα στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις!

Αυτό που μένει για να συμπληρωθεί το πάζλ είναι η απόκτηση ενός γκολτζή επιθετικού και ενός αριστερού εξτρέμ. Για την επίθεση έχει προχωρήσει αρκετά το… φλερτ με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό και μάλιστα ο ίδιος έχει πει ήδη το ναι. Για την αριστερή πτέρυγα είναι αρκετά προχωρημένες οι επαφές με τον Σουηδό (έχει Τούρκικες ρίζες) Ντουρμάζ. Τόσο για την θέση του επιθετικού όσο για την θέση του εξτρέμ, οι ερυθρόλευκοι αναζητούν κάτι εξαιρετικό και δεν δείχνουν να βιάζονται. Βροχή οι προτάσεις τις τελευταίες μέρες (Αφελάι, Ρέγιες, Μπόγιαν ακόμα και Ετό, Ρομπίνιο!) αλλά ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του θέλουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή.

Ο Ιούλιος ξεκίνησε…..καυτός!

Λίγο υπομονή ακόμα γιατί μπορεί να σκάσουν και πωλήσεις (Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης).

Άντε και καλό καλοκαίρι..

Επιμέλεια: Κώστας Λιακούτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου