.

.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Η πολύ συζήτηση για Καραγκούνη και ο κερδισμένος Αλαφούζος


To σήριαλ με τον Καραγκούνη τελείωσε για τον Παναθηναϊκό καθώς ο  αρχηγός της εθνικής μας ομάδας δεν τα βρήκε με τους πράσινους.

Από την στιγμή που έγινε αυτό υπάρχει μουρμούρα από μεγάλο κομμάτι του, που πιστεύει ότι έπρεπε   να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του ο  <<τυπαρας>> και να κάνει τα αδύνατα δυνατά η ΠΑΕ για να τον πείσει. Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι δεν είχε κάτι να δώσει στην ομάδα και απλά έπρεπε να γυρίσει για να κλείσει την καριέρα του.

Η Τρίτη άποψη όμως είναι και η πιο ρεαλιστική και είναι αυτή που έχουν και στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα άλλαξε τρόπο παιχνιδιού και ο Καραγκούνης δεν θα ταίριαζε σε αυτό το σύνολο. Επίσης είναι  ένας χαρακτήρας που αρνείται να πιστέψει ότι τελείωσε σαν ποδοσφαιριστής , πράγμα που είδαμε και στο Μουντιάλ. Η ψυχή του και το πάθος του για την στρογγυλή θεά δεν μπορεί να τον αφήσει να κάνει πέρα και να δώσει την θέση του στην επόμενη γενιά.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο πολύπλοκα όταν βγαίνει από κάποιους,  ότι ο κυριότερος λόγος που δεν προχώρησε ο επαναπατρισμός του Γιώργου Καραγκούνη είναι ότι  θυμίζει την εποχή Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό και θα συνδέσει την τώρα εποχή με την παλιά, σύνδεση που  η διοίκηση θέλει να εξαφανίσει. Αν ίσχυε αυτό δεν θα έπρεπε ούτε ο Κοτσόλης να βρίσκεται στην ομάδα μιας που προέρχεται από τις ακαδημίες εκείνης της ομάδας και έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια επί προεδρίας Τζίγκερ.

Όλα αυτά  έχουν αποπροσανατολίσει τον κόσμο από την εικόνα που έχει αλλάξει στον Παναθηναϊκό , ο Αλαφούζος. Είναι  4 Ιουλίου και η πράσινη ομάδα δεν έχει ανακοινώσει ούτε μια μεταγραφή. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα παίζει ο Αμπέιντ ή ο Σιλντενφελντ στον Παναθηναϊκό της νέας χρονιάς. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποιος στόχος καθώς Αλαφούζος, Αναστασίου και Νταμπίζας κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Ο κόσμος είναι ήρεμος και ευχαριστημένος από την  εικόνα στο γήπεδο αλλά και στα διοικητικά και παρακολουθεί άνετος την απόλυτη ησυχία στις κινήσεις της ΠΑΕ.

Με λίγα λόγια το θέμα Καραγκούνη θα έφερνε σε άλλες εποχές γκρίνια και απογοήτευση από το καλοκαίρι, πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη προετοιμασία. Φέτος κυλούν όλα ήρεμα αλλά  η ομάδα χρειάζεται κινήσεις  για να βελτιώσει  την όμορφη εικόνα που έβγαλε στο χορτάρι την σεζόν που μας πέρασε. Είναι περιττό να ασχολούνται όλοι με ένα θέμα που πέρασε  και να δίνουν συνέχεια στην κουβέντα. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση και αυτό είναι που πρέπει να ενδιαφέρει τον κόσμο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου