.

.

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ποιός Αγραφιώτης; Έτοιμοι να βγάλουν τα μαχαίρια


Αρκετή συζήτηση γίνεται γύρω από το θέμα της συμφωνίας Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για την προεδρία της Σούπερ Λίγκ.

Οι αιώνιοι αντίπαλοι  τον προηγούμενο καιρό είχαν μεγάλη κόντρα σε όλα τα ζητήματα. Όμως τα βρήκαν μια χαρά  εχθές το βράδυ και έβγαλαν δικούς  τους ανθρώπους στην θέση του προέδρου και του αντιπροέδρου αντίστοιχα. Όλοι ήξεραν ότι ο Ολυμπιακός θα έβγαζε όποιον ήθελε αυτός καθώς παρασκηνιακά έχει την πλειοψηφία των ομάδων με το μέρος του. Ο Παναθηναϊκός έχει μικρή δύναμη στα συμβούλια της Σούπερ λίγκ και έτσι ήθελε να αποφύγει την εκλογή του Γ.Μποροβήλου , πράγμα που κατάφερε.

Νέος πρόεδρος λοιπόν είναι ο Τάσος Αγραφιώτης ( γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού) και αναπληρωτης είναι ο Στράτος Σωπήλης (Αντιπρόεδρος Παναθηναϊκού).

Από κει και πέρα όλα δείχνουν ότι ξεκινά μια περίοδος  η οποία δείχνει να είναι ειρηνική μέχρι να αρχίσουν τα προβλήματα. Όταν θα υπάρξει το πρώτο φαλτσοσφύριγμα , ο θιγμένος θα  ξεκινήσει τον καυγά και όπως γίνεται στις περισσότερες φορές  δεν θα μείνει αναπάντητη η επίθεση.

Το έργο αυτό το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές  στο παρελθόν όπως με τον Μαρινάκη- Πατέρα ή τον Βαρδινογιάννη- Κόκκαλη . Έτσι δεν νομίζω να υπάρχει σημείο επαφής ανάμεσα στις δυο ομάδες το οποίο μπορεί να κρατήσει για αρκετό διάστημα.  Έτσι κι αλλιώς μην ξεχνάμε και την 3η δύναμη  του Ελληνικού ποδοσφαίρου τον ΠΑΟΚ, που  θέλει να μπει δυναμικά σε όλα τα επίπεδα την νέα χρονιά. Η σιγή και η θετική απάντηση στα θέλω των άλλων δυο δεν πολυάρεσε στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και ήδη υπάρχει μια δυσαρέσκεια  που εκφράζεται στα μέσα της πόλης . Η ομάδα στηρίζεται πάρα πολύ στον κόσμο της και θα εναντιωθεί άμεσα  αν βλέπει ότι αδικείται.

Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα  παραπάνω η εκεχειρία ανάμεσα στις ομάδες δεν έχει σταθερες βάσεις  και τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν στα πρώτα εμπόδια, όπως μας έχει διδάξει το παρελθον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου