.

.

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

H ΤΣΣΚΑ θέλει τον Νίκ Καλάθη


Σύμφωνα με άρθρο του Νίκου Βαρλά στο Eurohoops.net , η ΤΣΣΚΑ Μόσχας  ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νίκου Καλάθη. Ο  Παναθηναϊκός λοιπόν εκτός από το Μέμφις που ανήκει ο Ελληνοαμερικάνος , έχει να αντιμετωπίσει και την ΤΣΣΚΑ  στην μάχη για να τον κάνει και πάλι δικό του.

Εάν το Μέμφις αποφασίσει να ενεργοποιήσει την οψιόν  ανανέωσης  ή κάποια άλλη ομάδα κάνει πρόταση στον Νικ Καλάθη, ίσως τον δούμε να παραμένει στο ΝΒΑ. Αν δεν υπάρξει τέτοιο πρόταση  τότε θα υπάρξει μάχη ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ. Μπορεί οι πράσινοι να έχουν τον πρώτο λόγο γιατί δείχνουν πόσο τον θέλουν κάνοντας υπέρβαση στο οικονομικό και δεδομένης της αγάπης του κόσμου λόγο της προηγούμενης παρουσίας  του στον  σύλλογο, αλλά η ΤΣΣΚΑ είναι μια από τις δυνατότερες οικονομικά ομάδες  και    τα τελευταία δημοσιεύματα  στέλνουν τον Δημήτρη Ιττούδη στον πάγκο της. Αυτό θα είναι ένα ακόμα θετικό μιας και οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ότι και να γίνει το σήριαλ Νικ Καλάθης θα συνεχιστεί  όλο το καλοκαίρι πριν ο παίκτης πάρει την απόφαση του καθώς πολλές ομάδες με το άκουσμα ότι θα επιστρέψει στην Ευρώπη, δεν θα μείνουν ασυγκίνητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου