.

.

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Είναι άδικη η κριτική στον Σπανούλη


Τα τελευταία 24ωρα όλοι ασχολούνται με τον Βασίλη Σπανούλη και την διαφαινόμενη αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό. Ο Kill-bill όπως τον αποκαλούνε είναι δυσαρεστημένος από μια μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού που τον αποδοκιμάζουν.  Παρόλο που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό , το ρεπορτάζ λέει ότι θέλει να φύγει από το μεγάλο λιμάνι.

Ας το πάρουμε από την αρχή. Το καλοκαίρι του 2010 έκανε το τεράστιο άλμα από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Από τότε μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, 2 ευρωλίγκες , ένα κύπελλο και ένα διηπειρωτικό με την κόκκινη φανέλα.  Έχει προσφέρει τα μέγιστα για να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο και να την οδηγήσει σε κάποιο τρόπαιο μετά το 2002.

Πολλοί τον κατηγορούν ότι στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκο είναι πάντα κακός και έχει προσφέρει ελάχιστα πράγματα με βάση τις ικανότητες που έχει. Η αλήθεια είναι ότι απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν του βγαίνει τίποτα , ειδικά μέσα στο Ο.Α.Κ.Α .  Αυτό όμως δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης για την ηγετική του φυσιογνωμία και για την προσφορά του στην ομάδα του Πειραιά.

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και αν όντως αποχωρήσει  από τους ερυθρόλευκους πάντως  η κριτική που έχει δεχθεί αυτή την χρονιά δεν αρμόζει και είναι άδικη σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου