.

.

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Καταδικασμένοι να πεθάνουν


 

Τελείωσαν τα ψέματα, Ξάνθη και Ολυμπιακός Βόλου αύριο θα δώσουν μάχη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την ομάδα που θα αγωνιστεί του χρόνου στην Super league.

Μετά από ανακοινώσεις , διαμαρτυρίες  και φακέλους χειραγωγημένων αγώνων, ορίστηκε το παιχνίδι μπαράζ στις 20.30 την Τετάρτη 11/06. Η Σκόντα Ξάνθη που προέρχεται από αγωνιστική απραξία  παραπάνω από 10 εβδομάδες ενώ βρίσκεται στα γήπεδα από τον Ιούνιου του 2013 όπου και έπαιξε στο Europa league. θα παίξει με τον ταλαιπωρημένο Ολυμπιακό Βόλου που συμμετείχε στον μαραθώνιο της β’ εθνικής και των αγώνων κατάταξης.

Η Ξάνθη θέλει να παραμείνει στην κατηγορία ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να επανέλθει σε αυτήν. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται με την επόμενη χρονιά; Πότε οι ομάδες θα κάνουν τον σχεδιασμό τους ;

Είναι φυσιολογικό σε περίπτωση υποβιβασμού, η Ξάνθη να αλλάξει πολλά πρόσωπα. Άλλα τα έσοδα στην Ά άλλα στην Β’ κατηγορία. Ποιοι θα έρθουν, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν. Και πάλι στην παραμονή οι διοικούντες θα θέλουν να μην περάσει η ομάδα τα ίδια. Άρα ο σχεδιασμός θα γίνει  γρήγορα και θα υπάρξει αυξημένη πιθανότητα κακής διαχείρισης. Τα ίδια προβλήματα θα αντιμετωπίσει και ο Ολυμπιακός Βόλου. Είναι το ίδιο ακριβώς θέμα. Οι ομάδες είναι ταλαιπωρημένες  και ζουν με το άγχος της επόμενης μέρας.

Όλα αυτά ξεκινούν από το μπάχαλο που υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Επί μήνες δεν ήξερε κανείς πόσες ομάδες πέφτουν και πόσες ανεβαίνουν και τώρα υπάρχει ο κίνδυνος δυο ομάδες να  είναι καταδικασμένες για την επόμενη χρονιά. Ας ελπίσουμε να μην πληρώσουν το μάρμαρο οι ίδιες και στο μέλλον να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και να μην ταλαιπωρείται η κάθε ομάδα που βρίσκεται σε αυτήν την κατάστση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου