.

.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Δεν αντέχεις στην δουλειά; Τι πρέπει να κάνεις;


Ένα μείζον θέμα στις μέρες μας είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στην δουλειά μας. Ναι ξέρω θα μου πεις τώρα άλλοι δεν έχουν δουλειά και εσύ παραπονιέσαι;

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα σε έχουν βάλει στο τρυπάκι να σκέφτεσαι  καλά είμαι και εδώ, αφού έχω δουλειά να μην μιλάω καθόλου. Είναι όμως ένα σαράκι που  σου τρώει τα σωθικά. Καθημερινά σκέφτεσαι πάλι θα πάω στην δουλειά; Πάλι θα αντικρύσω τα ίδια και τα ίδια; Πάλι θα κάνω πράγματα που δεν μου αρέσουν και θέλω να τα  αλλάξω;

Συχνά αν όχι πάντα τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις. Ειδικά τώρα που ζούμε στην εποχή της παρακμής και  του αβέβαιου αύριο. Τα χρήματα είναι λίγα, οι ώρες είναι  πολλές, οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου είναι σε περίεργη φάση, τα πράγματα στο σπίτι στενάχωρα και πάει λέγοντας.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να μην χάσεις και την υγεία σου, είναι να φροντίσεις (όσο το δυνατότερο γίνεται) να τα χεις καλά με τον εαυτό σου. Να μην αγχώνεσαι στα όρια της τρέλας και να κρατάς τα νεύρα σου σε ένα επίπεδο για να μην χειροτερεύσεις τα πράγματα.

Πάνω  από όλα είναι  η οικογένεια, οι φίλοι σου και ο σύντροφος σου. Δεν χρειάζεται να τα χάσεις και αυτά αφού δεν σου πήγαν τα πράγματα όπως ήθελες. Ίσως είναι ένα νεκρό διάστημα για σένα που θα περάσει. Θα έρθουν καλύτερα πράγματα αρκεί να τα κυνηγήσεις και να μην πάρεις απότομες αποφάσεις. Μέρα με την μέρα όσο και αν κουράζεσαι ψυχικά ή σωματικά ή και  δυο , φτάνεις στο σημείο που θα έρθει η αλλαγή.

Ο καλός πάντα δικαιώνεται μην το ξεχνάς! Θέλει προσπάθεια , πίστη και υπομονή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου