.

.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο άνθρωπος μυστήριο...


Σήμερα θα μιλήσουμε για έναν άνθρωπο με πολύ έντονη προσωπικότητα.  Ένα άνθρωπο που όπου πηγαίνει κάνει αισθητή την παρουσία του , λόγω της έντονης προσωπικότητας του και του γεγονότος  ότι  θέλει πάντα να εκφράζει την γνώμη του και να την υπερασπίζεται με οποιοδήποτε κόστος.
Είναι λαικός τύπος και του αρέσει να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο , πολλές φορές  εκνευρίζεται και χρησιμοποιεί άσεμνες λέξεις για να αναφέρει  αυτά  που θέλει να πει. Ο τρόπος που μιλάει είναι ιδιαίτερα έντονος και όταν σου αφηγείται κάτι το κάνει με όλη του την ψυχή οι κινήσεις των χεριών του είναι συνεχείς , οι μορφασμοί του προσώπου επίσης και η χροιά της φωνής του βαριά.  Έτσι καταφέρνει να περάσει σε αυτούς που τον ακούνε αυτά που θέλει χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση.
Λόγω  αυτής της έντονης  προσωπικότητας  είναι πολύ ισχυρογνώμων και σπάνια θα δεχτεί κάτι που είναι αντίθετο με αυτά που ο ίδιος πιστεύει. Πολλές φορές ακόμα και να κάνει λάθος δεν θα το παραδεχτεί και θα κάνει τα πάντα για να τα φέρει εκεί που τον βολεύει αυτόν. Αυτό είναι και το μοναδικό αρνητικό του στοιχείο.
Στην δουλεία του αρέσει να ψάχνει πάντα το εξεζητημένο να βρίσκει το διαφορετικό. Σε όλα τα θέματα  που αναλύει κοιτάει πίσω από την κουρτίνα δεν θέλει να γράφει για το αυτονόητο αλλά για αυτό που βρίσκεται από πίσω. Του αρέσει η έρευνα και όχι η μασημένη τροφή.

Γενικά είναι ένας άνθρωπος που δεν συναντάς καθημερινά, αλλά όταν τον συναντήσεις ένα είναι το σίγουρο, ότι ποτέ δεν πρόκειται να τον ξεχάσεις αφού θα σου μείνει στο μυαλό είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου