.

.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

H επιθυμία διαταγή


Άσχετο με αθλητικά θέματα μου είπατε, πάρτε το λοιπόν. Ενημερωτικά, προέκυψε μετά από συζήτηση που είχαν με έναν από εσάς και ζήτησε να μάθει σχετικά… Το ποιος και γιατί, δεν θα το μάθετε ποτέ. Άλλωστε είναι δεδομένο ότι με τους περισσότερους από εσάς, είμαστε φίλοι και δεν υπάρχει η ταμπέλα μαθητή – καθηγητή!

Υπόθεση εργασίας, ότι πρέπει να κάνεις ένα δώρο στην αγαπημένη σου. Και μετά από σκέψη και συζήτηση με φίλους – φίλες, αποφασίζεις κάτι συνηθισμένο, αλλά ταυτόχρονα και «σίγουρο». Εσώρουχα! Ο λόγος που τα αγοράζεις, είναι για να αρέσουν σε αυτήν πρώτα και μετά σε σένα. και όχι ΜΟΝΟ σε σένα. Οπότε, υπάρχουν μερικά βήματα, πολύ συγκεκριμένα που πρέπει να κάνεις…
1) Πρώτα να είσαι όσο πιο σίγουρος γίνεται για το νούμερό της! Αν το πετύχεις ακριβώς, θα το εκτιμήσει πολύ!
2) Μην πάρεις νούμερο που «θες», αλλά νούμερο που «πρέπει». Δηλαδή αν είναι small και της πάρεις medium, θα σε πάρει κι εσένα ο διάολος!
3) Πολλοί λένε, ότι αν κάνεις λάθος στο σουτιέν και αντί για B, της πάρεις C, ίσως να μην τσαντιστεί επειδή τάχα μου την υπερεκτίμησες. Δεν ισχύει, γιατί θα σου είναι σαν να της παίρνεις μέγεθος που θα ήθελες να είναι και ότι δεν σου αρέσει το …υπάρχον!
4) Μακριά από υπερβολικές ενισχύσεις, ισχύει ότι και στο 3
5) Έλεος με τα αραχνοΰφαντα, τις φλόγες, τα λεοπάρ και τις τρυπούλες στα επίμαχα σημεία. Δεν πρέπει να νομίζει ότι το έχεις πάρει από sex shop, αλλά από κανονικό κατάστημα.
6) Τέλος, ψάξε κάτι που θα μπορεί να το φοράει όποτε θέλει και όχι μόνο κάθε «Αγίου Βαλεντίνου», Πάσχα, Πρωτοχρονιά κι επέτειο…

Καλό βόλι όταν έρθει η ώρα κι αν θελήσεις μάρκες, να μου πεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου